AKSARAY / MERKEZ - Hamidiye Ortaokulu

Hamidiye Ortaokulu

03822454050 /05443687402
Kırımlı Mah. 8734 Nolu Sok. Kapı No3 AKSARAY/MERKEZ.
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Anayasa ve Milli Eğitim Temel Kanunu doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, geleceği bugünden şekillendirme sorumluluğuna sahip, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem veren, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, çağın ihtiyaçlarına uygun hizmet sunabilen bireyler yetiştirmek için varız.
Belediye Halk otobüsleri
Kırımlı Mahallesi